ALFA - zázrak z přírody

Síla, vytrvalost a vitalita - vlastnosti, které přirozeně vystihují aktivní život každého zdravého muže. Optimální mužská energie zpravidla provází dlouhodobou spokojenost a pocit naplnění ve všech životních oblastech. Ani mužská vitalita však není nesmrtelná. Její funkce ovlivňující fyzické i psychické faktory a zejména hormonální funkce. Maximální udržení mužské aktivity jde proto ruku v ruce s podporou hladiny hormonů, zejména mužského hormonu T. 

Síla mužského zdraví se skrývá v přírodních zdrojích a dokáže být tím nejlepším, co svému tělu můžete dopřát.  

Které přírodní poklady Vám zajistí dlouhodobou vitalitu, podporu zdraví a kde je hledat? Dočtete se v dnešním článku.

Jak na mužskou vitalitu, optimální zdraví i svalovou vytrvalost.


Mají blahodárné účinky a navíc skvěle chutnají. Řeč je o Afro-di-zi-akál-ních bylinách Adaptoganech, které jsou již od pradávna právem řazeny k přírodním zázrakům. Znali je už staří Řekové a Římané, jejich název je mimochodem odvozeným od jména bohyně krásy a lásky - Afrodity. Afro-di-zi-aka byla klíčovým prvkem lásky ,,nápojů”, starobylých obřadů i šamanských léků a rituálů. Dnes se k nim s oblibou vracíme. Ne pro jejich tajemný původ, ale pro to, že síla bylin dokáže pomoci s řadou těchto neduhů a navrátit ztracenou chuť do (nejen intimního) života. 

Pojďme si ona přírodní kouzla představit jedno po druhém.


Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris,  rostlina, která se v tradiční medicíně používá pro své potenciální zdravotní přínosy, zejména v oblasti mužského zdraví.

 

Pojďme si v pár bodech říct o jeho Booster schopnostech:

 

  • Podpora mužského hormonu T: Tribulus je spojován s možnou podporou hladiny klíčového mužského hormonu T. Některé studie naznačují, že by mohl mít vliv na jeho zvýšení, což by mohlo pozitivně ovlivnit některé aspekty mužského zdraví.
  • libida: V tradiční medicíně je Tribulus Zlepšený zážitek za afrodiziakum, což znamená, že by mohl přispět ke zlepšení sexuálního chování a libida.
  • Podpora mužské Fertility: Některé studie naznačují, že Tribulus by mohl mít pozitivní vliv na mužskou fertilní schopnost a kvalitu spermií.
  • í fyzická výkonnost: Předpokládá se, že Tribulus má potenciál podporovat fyzickou výkonnost a výkonnost, což je důležité zejména při sportovních aktivitách.

 

 Přezdívaný: Láska v bylince, poetická přezdívka odraz jeho tradičního využití v oblasti sexuality a mužského zdraví.


Saw palmetto - Serenoa plazivá

Saw Palmetto Herb

Saw Palmetto, r ostlina pocházející z jihovýchodních částí Spojených států.

Plody této palmy jsou tradičně používány pro léčebné účely.

 

Účinky:

  • Podpora zdraví prostaty: Saw Palmetto je často používán k podpoře zdraví prostaty a prevenci nebo zmírnění problémů spojených s prostatou, jako je benigní hyperplazie prostaty (BHP).
  • Snížení příznaků BHP: Může pomoci snižovat časté močení, bolesti při močení a další příznaky spojené s BHP.
  • Antiinflamatorní účinky: Obsahuje látky s protizánětlivými vlastnostmi, což může být užitečné při zmírňování zánětů spojených s prostatou.
  • Podpora hormonální rovnováhy: Může pomoci udržovat používané hormony, zejména účinnost vůči dihydrotestosteronu (DHT), což může být spojeno s problémy prostaty.
  • Zlepšení symptomů prostatitidy: Může přinést úlevu při symptomech prostatitidy, což je zánětlivý stav prostaty.
  • Antioxidační účinky: Obsahuje látky s antioxidačními vlastnostmi, které mohou pomáhat chránit buňky před poškozením volnými radikály.
  • Zlepšení libida: Studie naznačují, že Saw Palmetto může mít Některé pozitivní vliv na mužskou sexuální funkci a libido.
  • Snížení vypadávání vlasů: V některých případech se používá k podpoře zdraví vlasů a prevenci vypadávání vlasů, což může být spojeno s hormonálními změnami.

 

Přezdívaný: Mužský štít , přezdívka pozvánka jeho historické a tradiční využití v oblasti mužského zdraví, zejména v oblasti podpory prostaty a snižování příznaků spojených s problémy, jako je benigní hyperplazie prostaty (BHP).


Aschwagandha

Aschwagandha 800X600

Aschwagandha,  bylina používaná v tradiční indické ajurvédské medicíně, je to Adaptogen, který pomáhá tělu přizpůsobit se stresu a udržovat.

Účinky:

  • Snížení stresu a úzkosti: Adaptogenní vlastnosti ashwagandhy mohou pomoci snížit úroveň stresu a úzkosti, což je významné pro celkové psychické zdraví.
  • Podpora Hormonu T: Studie naznačují, že Ashwagandha může mít pozitivní vliv na klíčový mužský hormon T .
  • Omlazovací účinky : Ashwagandha je tonikum, které se často používá při omlazování těla.
  • Optimalizace energie a vitality: Je známo, že Ashwagandha má adaptogenní vlastnosti, což může přispět k celkové vitalitě a energii.
  • Podpora mužské Fertility: Studie naznačují, že Ashwagandha může mít pozitivní vliv na mužskou fertilní schopnost a kvalitu spermií.
  • Podpora kvalitního spánku: Má schopnost podporovat zdravý spánek a zlepšit kvalitu odpočinku.

 

Přezdíváná: Ajurvédský skvost, ajurvédské léčitelství považuje Ashwagandhu za důležitý Adaptogen podporující celkové zdraví a tělo. 


Korejský červený ženšen

Zensen Korejsky

Korejský červený Ženšen, přírodní Booster, jako posilující zázrak, který může oživit tělo i mysl. Tato bylina má hluboké kořeny v tradiční korejské medicíně a nabízí celou řadu výhod pro naši podporu zdraví:

 

Účinky:

  • Zvýšená energie: Korean Red Ginseng je známý svým schopnostem zvýšit energetickou úroveň a snížit. Může vám dodat potřebný zápal pro to, abyste se cítili plní energii i po náročných dnech.
  • Podpora imunity: Jeho Adaptogenní vlastnosti mohou lépe fungovat, což vám pomůže odolat infekcím a nemocem.
  • Zlepšení kognitivních funkcí: KRG může mít pozitivní vliv na kognitivní funkce, jako je koncentrace, paměť a mentální jasnost.
  • Podpora sexuálního zdraví: Tato bylina může mít pozitivní vliv na sexuální funkce u mužů i žen. Může zvýšit libido, podpořit erekci u mužů a celkově zlepšit sexuální apetit.
  • Stresová ochrana: Ženšen může pomáhat snižovat stres a úzkost díky svým adaptogenním vlastnostem. Může vám pomoci lépe zvládat každodenní tlaky a výzvy.

 

 

Přezdívány: Kořen nesmrtelnosti, odkazuje na historickou víru v jeho prospěšné účinky na dlouhověkost a vitalitu.


Muira Puama

Muira Puama

Muira Puama,  také nazývaná "dřevem síly" nebo "dřevem potence", je rostlina s dlouhou historií používání v tradiční medicíně. Tato bylina pochází z amazonského pralesa a má několik potenciálních účinků a benefitů.

 

Účinky:

 

  • Podpora sexuálního libida: Muira Puama je často spojována s podporou sexuálního libida a zvýšením sexuálního apetitu. Může pomoci zvýšit touhu po sexu a celkově zlepšit sexuální funkci.
  • Podpora erekce: Muira Puama může působit na zvýšení průtoku krve do genitální oblasti, což může vést k pevnější a trvalejší erekci.
  • Podpora hormonální rovnováhy : Některé studie naznačují, že Muira Puama může mít vliv na hormonální rovnováhu včetně podpory hladiny hormonu T.
  • Podpora nervového systému: Muira Puama může působit na nervový systém a pomáhat snižovat stres a úzkost, což může mít pozitivní vliv na sexuální zážitek.
  • Podpora celkové vitality:  Muira Puama má předpoklady zvýšit celkovou fyzickou a duševní vitalitu.

 

Přezdívány: Dračí kořen : Odkazuje na tradiční pojmenování bylin, která má sílu a vitalitu.


Fenugreek - Pískavice řecké seno

Fenugreek 800X600 Px

Pískavice řecké seno,  aromatické semeno používané v kulinářství a tradiční medicíně. Rostlina je původem z oblasti Středního východu a jihozápadní Asie.

 

Účinky:

  • Podpora mužské Fertility: Fenugreek byl spojován s podporou mužské fertility a zlepšením kvality spermií.
  • Zvýšení hladiny hormonu T: Studie naznačují, že pískavice mohou pozitivně ovlivnit hladinu hormonu T u mužů, což může mít příznivý vliv na mužskou sexuální funkci, svalovou hmotu a celkovou vitalitu.
  • Optimalizace hladiny cukru v krvi: Některé výzkumy naznačují, že pískavice mohou pomoci snížit hladinu cukru v krvi, což je důležité pro prevenci diabetu.
  • Svalové hmoty: Někteří jedinci používají pískavice jako doplněk pro podporu růstu svalové hmoty a zlepšení fyzické výkonnosti.
  • Podpora zdraví srdce: Obsahuje složky, jako jsou rozpustné vlákniny, které mohou přispívat ke zdraví srdce a optimalizaci hladiny cholesterolu.
  • Antioxidační účinky: Pískavice řecké seno obsahuje antioxidanty, které mohou chránit buňky před volnými radikály a podporovat celkové zdraví.

 

 Přezdívaný: Amorový kouzelní, přezdívka, která odkazuje na tradiční využití byliny, která je spojována s láskou, plodností a mužskou vitalitou.


Jak si vybrat správný ,,elixír”?

Alfa Novy 800 X 600 Px

Šamanské Adaptogeny k podpoře mužské vitality a energie jsme si už představili. Jak si ale zajistit jejich optimální přísun?

Výtažky zmíněných bylin naleznete ve formě prášků i tablet. Ideální je sáhnout po doplňku, který využívá kombinaci všech bioaktivních látek ve vyváženém poměru a zároveň v nejčistší formě, kvalita těchto látek stejně jako u jiných druhů doplňků stravy je klíčem ke spokojenosti.  

Alfa , jako přírodní Booster obsahuje unikátní spojení 6 extraktů bylin , díky kterému je právem přezdívaný - ZÁZRAK Z PŘÍRODY. Každá kapsle přináší jedinečnou formu přírodní síly podporující mužskou vitalitu, energii a vytrvalost . Napomáhá hormonální optimalizaci, včetně hladiny mužského hormonu T .

Většina mužů sní o dlouhodobé energii a aktivitě. Jen hrstka z nich si ji ale dokáže zajistit pomocí jedinečné síly z přírody. Zařaďte se k nim a pečujte o své mužské zdraví i spokojenost.